tst

  • icon Logo
  • Huisstijl
  • Grafisch ontwerp
  • Media opmaak
  • 2D en 3D
  • Communicatieve producties

Communicatie

DC&D Communicatie kan u adviseren en begeleiden in het gehele communicatieproces, van het opzetten van alle reclamedragers, uw huisstijl en andere voorkomende werkzaamheden. Van het ontwerp tot en met de uiteindelijke uitvoering. Maar communicatie is méér: ook bij het samenstellen van een communicatieplan of communicatiestrategie ondersteund DC&D uw bedrijf. Met een HEAO Communicatie opleiding op zak en een uitgebreide kennis van het communicatievak kunnen we u van een gedegen advies voorzien.

Bij het organiseren van uw beursdeelname, het ontwikkelen en implementeren van Marketing Communicatie activiteiten, corporate designanalyses, presentaties, het maken van handboeken voor de interne en/of externe communicatie of ondersteuning in below-the-line activiteiten kan DC&D een belangrijke rol spelen.

Marketing Communicatiestrategie

Communicatie handboeken

Corporate design analyses

Presentaties

Beursdeelnames

Advertentiebeleid

Direct mailings

Reclame

De digitale technologische innovaties op het gebied van visuele communicatie, zoals reclameborden, gevelreclame, lichtreclame en bewegwijzering, zijn voortdurend in beweging. Dobbelsteen Communicatie & Design loopt voorop in deze ontwikkelingen. Nieuwe technieken bieden u fraaie en interessante oplossingen. Met behulp van de deskundigheid van DC&D werken wij samen met u aan een doeltreffende manier om 'in het oog te springen'. Vooral op het gebied van autoreclame, gevelreclame en reclameborden zijn wij een toonaangevend bedrijf te noemen.

Wij zijn ook actief op het gebied van promotieartikelen en textieldruk. Neem een kijkje in de onderstaande links. Voor de meest up-to-date informatie over leveringsprogramma's en creatieve mogelijkheden, kunt u persoonlijk contact opnemen met Dobbelsteen Communicatie & Design.

Gevelreclame

Autodecoratie

Beletteringen

Lichtreclame

Reclamezuilen

Reclameborden

Stickers

Promotieartikelen

Textielbedrukking

Opmaak

U wilt een brochure, advertentie, autobestickering, gevelreclame of een Internetsite. DC&D Communicatie kan dit verzorgen, op basis van uw wensen en ideeën. Maar natuurlijk kunnen wij ook zelf een opzet en ontwerp maken.

In onze studio kunnen we voorbereidingen treffen voor vrijwel iedere grafische toepassing, zoals offset-, zeefdruk en vele digitale toepassingen.

  1. eigen grootformaat Roland beletteringmachines maken spraakmakende reclame voor kleine en grote bedrijfsauto's, reclameborden, beursstands, etc.

Digitale en crossmediatoepassingen zijn DC&D's specialisme. Pakkende ontwerpen worden communicatief, gebruiksvriendelijk, marketingtechnisch en creatief perfect opgemaakt. Digitale toepassingen zijn o.a. (CD-rom) presentaties, internetsites, interne instructies, digitale formulieren, etc.

Daarnaast heeft DC&D ervaring met vele grafische programma's, zodat iedere opdracht aangepast kan worden aan de software die u gebruikt. Zo kunt u onze ontwerpen eenvoudig gebruiken in uw bedrijfsnetwerk. DC&D is specialist in het integreren van grafische elementen in een MS Windows omgeving, zodat ontwerpen eenvoudig in uw digitale communicatie kunnen worden geintegreerd.

De onderstaande keywords geven een beeld van de ontelbare mogelijkheden die Dobbelsteen Communicatie & Design U kan aanbieden.

Drukwerk

Advertenties

Huisstijl

Internet

Multimedia

PowerPoint

Computermacro's

fotobewerking

Ontwerp

Voor het ontwikkelen van een complete huisstijl draaien wij onze hand niet om. Bij een huisstijl hoort natuurlijk een logo met een uitgekiende kleurencombinatie. Bij de ontwikkeling kijkt DC&D bovendien uitvoerig naar de communicatieve waarde en technische uitvoering. Wij makenhet ontwerp en zorgen vervolgens voor een unieke en eenduidige huisstijl. Denk hierbij aan folders, brochures en advertenties. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een onderwerp in een presentatie.

Meer artikelen...

  1. Profiel