Profiel

Full House in communicatie     

logodcdDobbelsteen Communicatie & Design (DC&D) is een full-service bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van alle vormen van reclame en communicatie, waarin ook ontwerp en opmaak zijn geïntegreerd. Een groot voordeel is dat wij, samen met u natuurlijk, kunnen werken aan een eenduidig karakter van uw bedrijf. Dat wil zeggen dat uw complete huisstijl, dus ook uw reclamedragers en alle andere activiteiten iets bijzonders uitstralen. En dat 'bijzondere' is precies waar uw bedrijf voor staat!

Een scala aan reclamedragers, variërend van drukwerk en autodecoratie tot promotieartikelen en reclameborden, wordt door ons verantwoord en creatief uitgewerkt. Wij streven ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van de knowhow van de klant. marketingkennis en communicatiestrategie vertalen wij naar een doeltreffend concept en een creatief ontwerp.

In nauw overleg wordt uw strategie bepaald. Daarna wordt een nauwkeurige planning gemaakt en de vertaalslag geleverd naar effectieve en creatieve reclame-uitingen. De persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en uitstekende nazorg is voor ons daarbij de andere kant van 'full-service'.

Onze ervaring en flexibele- en creatieve instelling zijn de pijlers van Dobbelsteen Communicatie & Design. Dat daarnaast de prijs, de snelheid en veel belangrijker, de kwaliteit onze troeven zijn kan alleen maar geruststellend werken bij het kiezen van de juiste reclamepartner. Een partner waarmee én waarop u kunt bouwen; Dobbelsteen Communicatie & Design.